Aan de Rechtstraat 69 in het bruisende Wijck in Maastricht opende Maikel Tomesen onlangs een exclusieve ‘boutique’ showroom. Hier worden de bulthaup keuken en leefruimte systemen: b3, b1 en b Solitaire in een hoogwaardige omgeving gepresenteerd. Maikel kreeg de voorliefde voor design van huis uit mee, het vormgeven van leefruimten is zijn passie.

Wat bulthaup Maastricht kenmerkt is een individuele benadering. Na een warm welkom krijgt u een heldere uitleg over de mogelijkheden van een bulthaup omgeving die past bij de persoon. Een functioneel ingerichte keuken en leefruimte die voldoet aan al uw wensen. Een plaats waar nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Maikel Tomesen en zijn team verwelkomen u graag voor een vrijblijvend bezoek.


Ik wens graag een vrijblijvende afspraak te maken.
Neem hiervoor contact met mij op.

Table Talks tijdens Dutch Design Week

bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen, we geloven dat de keukentafel daarvoor de uitgelezen plek is. We willen momenten creëren die van waarde zijn voor de mensen aan onze tafel. Tijdens Dutch Design Week 2019 richt bulthaup daarom een ruimte in op Strijp S aan der Torenallee 80 in Eindhoven, waar gevestigde namen en innovatieve nieuwkomers samen om de tafel gaan.

Ons veelzijdige programma is vrij toegankelijk.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. 
De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.